Itself Tools
itselftools
Kirim Pesen Sora

Kirim Pesen Sora

Rékam sareng bagikeun audio tina panyungsi anjeun

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Pikeun nganggo aplikasi, pastikeun yén anjeun ogé satuju kana Kumaha urang ngatur pesen sora anjeun.

Abdi satuju

Kumaha urang ngatur pesen sora anjeun

Talatah sora anjeun (audio anu anjeun rekam sareng kirim) dikirim dina internét sareng disimpen dina server kami supados tiasa dibagikeun.

Talatah sora anjeun tiasa diaksés ku saha waé anu gaduh tautan anu kami nyayogikeun ka anjeun.

Talatah sora anjeun dihapus sanggeus sabulan. Anjeun teu tiasa ngahapus nyalira.

Fitur gambar bagian

Fitur

Teu dipasang parangkat lunak

Teu dipasang parangkat lunak

Alat ieu dumasar kana browser wéb anjeun, henteu aya parangkat lunak anu dipasang dina alat anjeun

Bébas dianggo

Bébas dianggo

Éta gratis, henteu peryogi pendaptaran sareng henteu aya wates pamakean

Sadaya alat didukung

Sadaya alat didukung

Kirim Sora mangrupikeun alat online anu tiasa dianggo dina alat naon waé anu gaduh browser wéb kalebet telepon sélulér, tablet sareng komputer desktop.

Aman

Aman

Ngarasa aman pikeun masihan idin pikeun ngaksés sumber anu diperyogikeun dina alat anjeun, sumber daya ieu henteu dianggo pikeun tujuan naon waé salian ti anu dinyatakeun.

Pambuka

Kirim Pesen Sora ngamungkinkeun anjeun ngirim pesen sora ku email sareng pesen téks, sareng ngabagi rékaman sora anjeun dina Facebook, Twitter atanapi média sosial mana waé.

Audio direkam langsung tina panyungsi anjeun dina format MP3. Rékaman anjeun teras diunggah kana awan sareng masihan tautan anu unik. Anjeun bagikeun tautan éta ka pemirsa anjeun anu bakal tiasa ngupingkeun pesen sora anjeun.

Pesen sora anjeun sayogi ngalangkungan tautan unik anu caket teu mungkin pikeun ditebak, contona: send-voice.com/recording?id=8ee4e079-f389-43d9-aff2-f36679bdb4z5. Janten pesen anjeun ngan ukur bakal sayogi pikeun jalma anu anjeun bagikeun tautan éta.

Pesen sora anjeun bakal disimpen salami hiji bulan saatos aranjeunna dipupus sahingga teu aya deui pikeun anjeun atanapi pemirsa.

Format komprési MP3 masihan kualitas audio anu saé nalika ngajaga ukuran pesen sora anjeun leutik, hartosna pesen anjeun gancang diunduh.

Aplikasi kami gratis, henteu kedah didaptarkeun sareng teu aya wates panggunaan. Anjeun tiasa ngagunakeunana sakalian-sakahayangna, nyieun sareng ngabagi seratan sora sakahayang anjeun.

Gambar bagian aplikasi wéb