Itself Tools
itselftools
Ndani mesazhe zanore në Facebook

Ndani Mesazhe Zanore Në Facebook

Regjistroni dhe ndani audion nga shfletuesi juaj

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Për të përdorur aplikacionin, konfirmoni se jeni gjithashtu dakord me Si i trajtojmë mesazhet tuaja zanore.

Si i trajtojmë mesazhet tuaja zanore

Mesazhet tuaja zanore (audio që regjistroni dhe dërgoni) dërgohen në internet dhe ruhen në serverët tanë në mënyrë që të ndahen.

Mesazhet tuaja zanore janë të aksesueshme për këdo me lidhjen që ju ofrojmë.

Mesazhet tuaja zanore fshihen pas një muaji. Nuk mund ta fshini vetë.

Veçori imazhin e seksionit

Features

Asnjë instalim softueri

Asnjë instalim softueri

Ky mjet bazohet në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer në pajisjen tuaj

Falas për t'u përdorur

Falas për t'u përdorur

Është falas, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Dërgoni Zërin është një mjet online që funksionon në çdo pajisje që ka një shfletues ueb, duke përfshirë telefonat celularë, tabletët dhe kompjuterët desktop

E sigurt

E sigurt

Ndjehuni të sigurt për të dhënë lejet për të hyrë në burimet e kërkuara në pajisjen tuaj, këto burime nuk përdoren për ndonjë qëllim tjetër përveçse të deklaruar

Prezantimi

Dërgoni mesazhe zanore ju lejon të dërgoni mesazhe zanore me email dhe mesazhe me tekst dhe të ndani regjistrimet tuaja zanore në Facebook, Twitter ose ndonjë media sociale.

Audio regjistrohet direkt nga shfletuesi juaj në format MP3. Regjistrimi juaj më pas ngarkohet në re dhe i caktohet një lidhje unike. Ju e ndani atë lidhje me audiencën tuaj, i cili më pas do të jetë në gjendje të dëgjojë mesazhin tuaj zanor.

Mesazhet tuaja zanore janë të disponueshme përmes lidhjeve unike që janë gati të pamundura të merren me mend, për shembull: send-voice.com/recording?id=8ee4e079-f389-43d9-aff2-f36679bdb4z5. Kështu që mesazhet tuaja do të jenë në dispozicion vetëm për njerëzit me të cilët ndani ato lidhje.

Mesazhet tuaja zanore do të mbahen për një muaj, pas së cilës ato fshihen dhe në këtë mënyrë nuk do të jenë më të disponueshme për ju ose audiencën tuaj.

Formati i kompresimit MP3 jep cilësi të shkëlqyeshme audio ndërsa mbani të vogël madhësinë e mesazheve tuaja zanore, që do të thotë që mesazhet tuaja shkarkohen shpejt.

Aplikimi ynë është falas, nuk kërkohet regjistrim dhe nuk ka asnjë kufizim përdorimi. Mund ta përdorni aq shpesh sa të doni, duke krijuar dhe shpërndarë sa më shumë mesazhe zanore.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb