Itself Tools
itselftools
Испратете говорни пораки по е-пошта

Испратете Говорни Пораки По Е-Пошта

Снимајте и споделувајте аудио од вашиот прелистувач

Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

За да ја користите апликацијата, потврдете дека се согласувате и со Како се справуваме со вашите гласовни пораки.

Како се справуваме со вашите гласовни пораки

Вашите гласовни пораки (аудиото што го снимате и испраќате) се испраќаат преку Интернет и се зачувуваат на нашите сервери за да бидат споделени.

Вашите гласовни пораки се достапни за секој со врската што ви ја даваме.

Вашите гласовни пораки се бришат по еден месец. Не можете сами да го избришете.

Карактеристики на сликата на делот

Карактеристики

Нема инсталација на софтвер

Нема инсталација на софтвер

Оваа алатка е базирана во вашиот веб-прелистувач, не е инсталиран софтвер на вашиот уред

Бесплатно за користење

Бесплатно за користење

Бесплатно е, не е потребна регистрација и нема ограничување за користење

Поддржани се сите уреди

Поддржани се сите уреди

Испрати Глас е онлајн алатка која работи на кој било уред што има веб-прелистувач, вклучувајќи мобилни телефони, таблети и десктоп компјутери

Безбедно

Безбедно

Чувствувајте се безбедно да ги дадете дозволите за пристап до потребните ресурси на вашиот уред, овие ресурси не се користат за друга цел освен наведената

Вовед

Испратете говорни пораки ви овозможуваат да испраќате говорни пораки преку е-пошта и текстуална порака и да ги споделувате вашите гласовни записи на Фејсбук, Твитер или на кој било социјален медиум.

Аудиото се снима директно од вашиот прелистувач во формат MP3. Вашата снимка потоа е поставена на облакот и му е доделена единствена врска. Ја споделувате таа врска со вашата публика, која потоа ќе може да ја слуша вашата гласовна порака.

Вашите говорни пораки се достапни преку уникатни врски што е скоро невозможно да се погоди, на пример: send-voice.com/recording?id=8ee4e079-f389-43d9-aff2-f36679bdb4z5. Значи, вашите пораки ќе бидат достапни само за луѓето со кои ги споделувате тие врски.

Вашите говорни пораки ќе се чуваат еден месец по што ќе бидат избришани и со тоа нема повеќе да бидат достапни за вас или за вашата публика.

Форматот за компресија MP3 дава одличен аудио квалитет, додека ја одржува големината на вашите говорни пораки мала, што значи дека вашите пораки брзо се преземаат.

Нашата апликација е бесплатна, не е потребна регистрација и нема ограничување на употребата. Можете да го користите онолку често колку што сакате, создавајќи и споделувајќи онолку говорни пораки колку што сакате.

Слика од делот за веб-апликации