Itself Tools
itselftools
Kirim pesen swara liwat pesen teks

Kirim Pesen Swara Liwat Pesen Teks

Ngrekam lan nuduhake audio saka browser

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Kanggo nggunakake aplikasi kasebut, konfirmasi manawa sampeyan uga setuju karo Kepiye cara nangani pesen swara sampeyan.

Aku setuju

Kepiye cara nangani pesen swara sampeyan

Pesen swara sampeyan (audio sing direkam lan dikirim) dikirim liwat internet lan disimpen ing server kita supaya bisa dienggo bareng.

Pesen swara sampeyan bisa diakses sapa wae sing duwe link sing diwenehake.

Pesen swara sampeyan bakal dibusak sawise sewulan. Sampeyan ora bisa mbusak dhewe.

Gambar bagean fitur

Fitur

Ora ana instalasi piranti lunak

Ora ana instalasi piranti lunak

Alat iki adhedhasar browser web sampeyan, ora ana piranti lunak sing diinstal ing piranti sampeyan

Gratis digunakake

Gratis digunakake

Gratis, ora ana registrasi lan ora ana watesan panggunaan

Kabeh piranti didhukung

Kabeh piranti didhukung

Kirim Swara minangka alat online sing bisa digunakake ing piranti apa wae sing duwe browser web kalebu ponsel, tablet lan komputer desktop.

Aman

Aman

Rasa aman menehi ijin kanggo ngakses sumber daya sing dibutuhake ing piranti sampeyan, sumber daya kasebut ora digunakake kanggo maksud apa wae kajaba sing wis kasebut.

Pambuka

Kirimi Pesen Swara ngidini sampeyan ngirim pesen swara liwat email lan pesen teks, lan nuduhake rekaman swara ing Facebook, Twitter utawa media sosial.

Audio direkam langsung saka browser ing format MP3. Rekaman sampeyan banjur diunggah menyang cloud lan menehi tautan unik. Sampeyan nuduhake link kasebut menyang pamirsa sing banjur bisa ngrungokake pesen swara.

Pesen swara sampeyan kasedhiya liwat tautan unik sing meh ora bisa ditebak, kayata: send-voice.com/recording?id=8ee4e079-f389-43d9-aff2-f36679bdb4z5. Dadi pesen sampeyan mung bakal kasedhiya kanggo wong sing nuduhake tautan kasebut.

Pesen swara sampeyan bakal disimpen sajrone sewulan sawise pesen kasebut dibusak lan mula ora kasedhiya maneh utawa pamirsa.

Format kompresi MP3 menehi kualitas audio sing apik nalika ukurane pesen swara sampeyan cilik, tegese pesen sampeyan cepet didownload.

Aplikasi kita gratis, ora dibutuhake registrasi lan ora ana watesan panggunaan. Sampeyan bisa nggunakake asring sampeyan pengin, nggawe lan nuduhake pesen swara kaya sing dikarepake.

Gambar bagean aplikasi web